Volendam klederdracht foto laten maken

Bekenden en minder bekenden gingen u voor...!

Fotograaf Zwarthoed | sinds 1920

Volendam klederdracht foto

Stap binnen bij Fotograaf Zwarthoed en u bent meteen in de juiste stemming. Mensen komen en gaan, het is er gezellig druk. In de stijlvolle ontvangstruimte ziet u foto’s van de mensen die u voorgingen. Daar zitten ook beroemdheden tussen. Ook ziet u de Volendamse kostuums hangen en de Volendamse accessoires waar wij bekend om staan. Wij hebben altijd een schoon en fris Volendams kostuum in uw maat klaarliggen.

Om u om te kleden kunt u gebruik maken van comfortabele pasruimtes, waarbij u op deskundige wijze wordt geadviseerd over de juiste manier om zo’n authentiek kostuum te dragen. Voor ons is het Volendams kostuum pas compleet als alles klopt. Ook de accessoires. 

Als u vervolgens onze ruime fotostudio betreedt -de grootste van Volendam- dan is het eerste dat u opvalt de prachtige decors waarin u zich kunt laten fotograferen. Wat heeft uw voorkeur? De antieke schouw of het typische Volendamse geveltje? Of kiest u voor het prachtige havengezicht?

Maar het mag er allemaal nog zo traditioneel uitzien bij Foto Zwarthoed, de tijd heeft er niet stilgestaan. Want onze vakmensen beschikken over de modernste digitale apparatuur, waarmee uw foto razendsnel en in een perfecte kwaliteit wordt afgedrukt. Wij hebben een 'niet-goed-geld-terug' garantie. Hoewel we die eigenlijk nooit nodig hebben. Wilt u meteen de prijzen zien ga dan naar onze prijslijst.

Als u over de dijk wandelt, kijk dan uit naar onze rode gevel... deze kunt u niet missen!