In Volendamse klederdracht voor de antieke schouw

Fotograaf Zwarthoed| sinds 1920

Volendam klederdracht foto

Wilt u In Volendamse klederdracht op de foto? Kom dan naar Zwarthoed. De beste en leukste van Volendam! Velen gingen u al voor. De traditie van de Volendammers om op de foto te gaan in klederdracht, is wereldwijd bekend. Iedere Volendammer heeft wel een familiefoto of groepsfoto in Volendamse klederdracht. .Ook de bezoekers en toeristen die naar Volendam komen willen graag zo'n traditionele foto in de echte Volendamse klederdracht

Volendam klederdracht foto | onze fotostudio

In onze ruim opgezette fotostudio kunnen wij groeps- en familiefoto's maken tot wel 101 personen. Dat doen wij met originele Volendamse klederdracht en met 3 traditionele Volendamse tafereeltjes als decor. Te weten:

  • een antieke schouw, met haard en kookstoof
  • de Volendamse haven met steiger en boten
  • een traditioneel Volendams geveltje

U kunt bij ons terecht met iedere groep! Families, gezinnen, vrienden, bedrijfsuitje, reisgezelschap etc. etc.

Volendam klederdracht |
traditionele Volendamse kleding en accessoires

Iedereen krijgt van ons een goed passend  en vooral ook fris gewassen Volendams kostuum. Dat is wel zo prettig. Deze Volendamse klederdracht en accessoires zijn bovendien origineel Volendams! Dat verschil ziet u duidelijk in het eindresultaat op de foto. Onze fotostudio besteed extra aandacht aan dit soort details. Omdat zij sinds 1920 een fotostudio zijn, hebben wij veel attributen kunnen verzamelen. Veel is geschonken of aangekocht op een veiling of markt. Iedereen die bij ons op de foto gaat in Volendamse klederdracht, ziet er piekfijn uit. Zoals het hoort naar ons idee!

Volendam klederdracht | goed onderhouden!

Onze kleding is altijd fris en gewassen. Ook vind er meteen een grondige controle plaats. Kleine reparaties worden uitgevoerd in de fotostudio. Bij grotere klussen gebruiken wij gespecialiseerde ateliers. Er wordt gewerkt met originele stoffen en technieken. Wij staan bekend om de kwaliteit van onze foto's maar ook van onze kleding en accessoires!

Wij zien u en uw groep graag in onze fotostudio in Volendamse klederdracht!

Bekijk hier onze prijslijst.

Volendamse klederdracht en accessoires tot in de puntjes verzorgd