Klederdracht Volendam

Foto archief sinds 1920 | klederdracht Volendam

Foto's van klederdracht Volendam door Fotograaf Zwarthoed. Hieronder vind u foto's uit ons gigantische archief. Fotograaf Zwarthoed is al sinds 1920 actief. Naast portretten zijn er veel foto's beschikbaar van het dagelijks leven in Volendam. Dit biedt een kijkje in het rijke verleden van het prachtige Volendam. 

Traditionele klederdracht
Volendam | fotograaf Zwarthoed

De traditionele klederdracht Volendam die wij in onze foto studio gebruiken is authentiek en origineel. Wij besteden hier veel aandacht aan zodat wij u en uw gezelschap op een prachtige foto kunnen zetten. Ook de achtergronden, accessoires zijn allen authentiek en traditioneel en uit Volendam afkomstig.

U ziet de zorg en aandacht die wij hieraan besteden terug in de foto die u bij ons laat maken. Als u met een groep komt zorgen wij er voor dat iedereen goed op de foto staat. Desnoods nemen we een extra foto als dat naar ons idee niet perfect genoeg gelukt is. Niemand staat bij ons met gesloten ogen op de foto. Hoe groot uw groep ook is. Om dit te onderstrepen hebben wij een 'niet-goed-geld-terug' garantie. Zo weet u zeker dat u nooit teleurgesteld bent als u bij fotograaf Zwarthoed uw groepsfoto laat maken. Wij ontvangen ook zeer grote groepen tot 101 personen.

Doe net zoals de Volendammers en ga naar de oudste en bekendste fotograaf van Volendam voor een groepsfoto in originele Volendamse klederdracht.

Bekijk hier onze prijslijst.