Volendam
Foto in klederdracht laten maken

Hoe het werkt

Bij Fotograaf Zwarthoed het is het een gaan en komen van mensen uit alle windstreken. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Wij zijn een echte Volendamse fotostudio met vakkundige en vriendelijke fotografen. Dus geen veredelde souvenirwinkel met een decortje achter in de winkel. Wij zijn de grootste en leukste fotostudio in Volendam. Graag geven wij u een indruk hoe het er bij ons aan toe gaat.

De Ontvangst bij Zwarthoed

U wordt vriendelijk ontvangen door ons team en krijgt een korte uitleg en rondleiding in onze studio. Nadat u de opties gehoord heeft, kiest u welke foto’s u wilt laten maken en kunt u zich gaan omkleden. Wij hebben een ontvangstruimte zodat ook wat grotere gezelschappen het zich gemakkelijk kunnen maken.

Volendam foto | verkleden in klederdracht

Als u heeft gekozen voor een bepaalde foto of fotoserie wordt de kleding en accessoires  voor u uitgezocht. Onze klederdracht is origineel en tot in de puntjes verzorgd. Wij hechten aan hygiëne dus bij ons is alles altijd schoon en fris. U trekt de klederdracht aan over uw kleding, dus u bent snel klaar. Dan loopt u door naar de fotostudio waar u houten klompen past en wacht u tot alle leden van uw groep zover zijn. U bent dan klaar voor de fotosessie!

 

Fotostudio | echt Volendamse decors

Onze fotostudio is heel ruim en heeft drie traditionele achtergronden voor de foto’s. U kunt kiezen uit een huiselijke setting voor de Volendamse haard met antieke schouw. Of de oude haven als achtergrond, met masten, steiger en attributen uit die tijd. Of u kiest een scene bij de buitendeur van een traditionele Volendamse woning. U wordt geholpen met de compositie en onze vakkundige fotografen letten erop dat het eindresultaat fantastisch wordt.

 

Foto maken en weer klaar!

De foto wordt een aantal keer genomen zodat u altijd de best mogelijke foto krijgt. Vooral bij groepen letten we erop dat iedereen er goed en mooi op staat. Dus geen gesloten ogen op onze foto's, ook al is de groep heel groot. Na het fotograferen kunt u zich weer omkleden en kunt u even wachten totdat de foto’s klaar zijn. Voordat u uw thee of koffie op heeft zijn de foto’s al klaar! 

 

Dat is nog eens: Klaar terwijl u wacht!