Jan Smit en Evers Staat Op

Eindresultaat van de fotoshoot met 'Evers staat op' van radio 538

Eindresultaat van de fotoshoot met 'Evers staat op' van radio 538

Fotoshoot bij Fotograaf Zwarthoed

Jan Smit zit 20 jaar in het vak en dat werd gevierd met een live-uitzending van Evers Staat Op vanuit het restaurant van Jan in Volendam en een fotoshoot bij Fotograaf Zwarthoed! 

Check de hoogtepunten op www.538.nl/eversstaatop

Wilt u ook zo'n leuke foto?

Dat kan heel gemakkelijk. De Volendamse klederdracht en accessoires die wij gebruiken is echt en origineel. Wij ontvangen Kleine gezelschappen en groepen tot 101 personen. U bent van harte welkom in onze leuke en mooie fotostudio. De bekendste en grootste van Volendam. Kijk hier hoe het werkt

Onze fotostudio bestaat al sinds 1920. Wij hebben zo veel vertrouwen in onze kwaliteit dat wij een niet-goed-geld-terug garantie hebben. Bekijk hier onze prijslijst.

U kunt natuurlijk gewoon bij ons binnenlopen. Dat mag altijd. Het kan zijn dat er net een groep voor u is, dan krijgt u van ons een kopje thee of koffie en wacht u even op uw beurt. Als u niet wilt wachten of u komt met een grote groep, dan is het verstandig om even te reserveren. Dat doet u eenvoudig als u op onderstaande knop klikt. Ook als u nog vragen heeft kunt u daar terecht.