Fotograaf Volendam | Onze studio

Fotograaf Zwarthoed | sinds 1920

Welkom bij Zwarthoed
bekendste fotograaf Volendam

Midden in het mooie Volendam, aan de beroemde dijk tegenover Hotel Spaander, vindt u Zwarthoed fotograaf Volendam. Een fotostudio waarvan de naam bekend is over de hele wereld, Zwarthoed, Fotograaf Volendam.

Groepsfoto bij Fotograaf Zwarthoed

Hier hebben al honderdduizenden bezoekers, waaronder vele beroemdheden, zich laten fotograferen in een sfeer en een omgeving zoals die alleen is te vinden in Volendam.

Ook u voelt zich een echte Volendammer door u te steken in een traditioneel Volendams kostuum in uw maat en door u te laten fotograferen in ons authentieke interieur of tegen een achtergrond naar keus.

Het resultaat is een prachtig souvenir. Een onvergetelijke herinnering aan een onvergetelijk bezoek. Een dag in Volendam. 

Bekijk hier onze prijzen.

Fotostudio Zwarthoed

Onze fotostudio is de grootste en vooral mooiste in Volendam. Er zijn 3 verschillende achtergronden die wij kunnen gebruiken voor onze foto's. Deze kunnen we eventueel combineren zodat wij ook met grotere groepen kunnen werken. Wij kunnen groepen ontvangen tot 101 personen! De decors en achtergronden die wij voor onze foto's gebruiken, zijn originele Volendamse taferelen. Zie hieronder.

Achtergronden fotostudio

  • een Volendamse haard en antieke schouw
  • uitzicht op de Volendamse haven, met steiger en vissersboten
  • een originele gevel van een Volendams huisje

Tot ziens in onze fotostudio. Tot ziens bij Zwarthoed, Fotograaf Volendam. Sinds 1920 een begrip!

Lees meer over de authentieke kleding en accessoires die wij gebruiken.

Lees meer over de authentieke kleding en accessoires die wij gebruiken.

Hieronder een aantal oude foto's van Volendammers in klederdracht vanaf 1920. Gefotografeerd door fotograaf Zwarthoed op locatie of in de fotostudio.

Wilt u ook zo'n leuke foto?

Dat kan snel en gemakkelijk! Een leuke belevenis voor familie, vrienden, collega's of andere groep. Wij ontvangen kleine gezelschappen en grote groepen tot 101 personen. Kijk hier hoe het werkt.

Kijk hier voor de prijslijst.

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Wij helpen u graag!