Volendam klederdracht foto

Een foto in Volendamse klederdracht is een leuk uitstapje! 

Als u zin hebt in een leuk dagje uit, met uw gezin, met vrienden, kennissen of collega’s, of misschien wel met de buren, dan is Volendam een perfect reisdoel.

Ook als het gaat om een speciale gelegenheid, een familiebijeenkomst, vrijgezellenfeest, een bruiloft of een reünie dan vindt u in Volendam volop mogelijkheden om er een heerlijke dag van te maken.

En de dag kan helemaal niet meer stuk als u samen binnenstapt bij onze studio voor een vrolijke verkleedpartij en een fraaie fotoserie van de hele club in Volendamse kostuums.Een mooier aandenken aan uw uitstapje is er toch niet?

Met familie en vrienden op de foto in Volendams kostuum

Bent u eenmaal in Volendam dan kunt u onze fotostudio niet missen. Onze rode gevel is zeer herkenbaar en voor velen een bekend gebouw. Sinds 1920 zijn wij gevestigd op deze locatie. Wij hebben dan ook een enorm archief met foto's uit verschillende tijdperken. 

U kunt met uw gezelschap altijd bij ons naar binnenlopen. Samen met onze medewerkers zoekt u, uw kostuum uit met bijpassende accessoires. Als u zich omgekleed heeft, gaat u naar de studio waar u 3 traditionele decors ziet, te weten

  • een gezellige open haard
  • de Volendamse haven met steiger
  • de gevel van een origineel huisje uit Volendam.

U kunt kiezen uit verschillende opties die wij graag aan u toelichten.Zodat iedereen een leuke herinnering mee naar huis kan nemen. Wij helpen u met uw kleding en pose zodat u zo goed mogelijk op de foto komt. Wij zorgen ervoor dat iedereen goed op de foto komt. U ziet aan het eindresultaat dat alles met zorg gemaakt en gedaan is. Geen haastklus dus!

Deze fantastische foto’s zijn voor u een herinnering aan een leuke dag of bijzonder moment. Daar hebben wij respect en vooral geduld voor. Wij beloven u een leuke beleving en een fantastische foto om mee naar huis te nemen en nog velen jaren van na te kunnen genieten. 

Bekijk hier onze prijslijst.

Een kleine tip: komt u met een grote groep dan is het verstandig om te reserveren. Dan weet u zeker dat u niet hoeft te wachten!