Foto Volendam Klederdracht

Bij fotograaf Zwarthoed Volendam kunt u een foto laten maken in Volendamse klederdracht. Een herinnering aan een mooie dag. Wij ontvangen groepen tot 101 personen in onze mooie studio. Sinds 1920 een begrip in Volendam!

Laat een foto maken door Fotograaf Zwarthoed

Onze Volendamse fotostudio is de bekendste en leukste in Volendam. De Volendammers komen bij ons voor hun groeps- of familiefoto. Dat zegt genoeg.

Bij ons krijgt u een schoongewassen Volendams kostuum aan. Inclusief authentieke accessoires.  Daarna gaat u naar de fotostudio waar u drie Volendamse taferelen ziet. Deze decors voor onze foto opname zijn met zorg samengesteld en vertegenwoordigen herkenbare plekken en momenten uit het Volendamse dagelijks leven van weleer. 

De fotostudio heeft de volgende achtergronden:

  • Een antieke Volendamse haard en schouw
  • Een uitzicht over de Volendamse haven, inclusief vissers boten en steiger
  • Een traditionele gevel van een typisch Volendams huisje

Leuke dag in Volendam en fantastische foto als herinnering!

Veel groepen, families, vrienden, collega's, of wat voor gezelschap dan ook. Wij hebben ze allemaal voorbij zien komen. Bij ons wordt iedereen vriendelijk ontvangen en hebben de mensen veel lol. Een goed genomen foto van een groep in klederdracht is een fantastische herinnering. Aan die dag, dat moment of speciale gelegenheid. 

Als u zich laat fotograferen bij Fotograaf Zwarthoed, dan bent u in goed gezelschap. Want vele nationale en internationale beroemdheden lieten zich door ons al vereeuwigen in een Volendams kostuum. Kijk maar eens naar het onderstaande overzicht. Kunt u ook de bekende mensen ontdekken?

Bekijk hier onze prijslijst.