Op bezoek in Volendam
foto klederdracht!

Als u naar Volendam komt, is het een leuk idee een foto te laten maken in Volendamse klederdracht. U heeft dan een mooie herinnering voor later. Het laten maken van een foto in Volendamse klederdracht is een hele grappige beleving. Onze fotografen zijn echte professionals.en zorgen dat u perfect op de foto komt. Dit doen we al sinds 1920!

Volendamse sieraden maken de foto helemaal af

 

Volendamse accessoires geven een extra dimensie aan de foto

Kijk hier als u wilt zien hoe onze fotostudio er uit ziet.

Groeps- en familiefoto's
Volendam foto klederdracht

Bij ons komen kleine gezelschappen en grote groepen langs voor een foto in klederdracht. Door de opzet van onze studio met 3 verschillende decors kunnen groepen tot 101 personen bij ons terecht. De mensen die bij ons komen willen iets leuks met hun groep doen. De foto is ook een leuke herinnering aan een mooie dag, bijzonder moment of leuke gelegenheid. In de loop van de tijd hebben we allerlei groepen en gezelschappen voorbij zien komen. Gezinnen met een 'nieuwe aanwinst', familiereünies, vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen met een jubileum, muziekgroepen en bandjes die iets te vieren hebben etc. etc. etc.

Uiteraard komen er ook stelletjes langs die een mooie foto in klederdracht willen. De gelegenheid is iedere keer weer anders. Net verliefd, of gaan samenwonen. Een jubileum, verloofd... iedere foto heeft een eigen reden en een eigen verhaal. Uiteraard gaan mensen ook bij ons op de foto omdat het gewoon leuk om te doen is!

Fotograaf Zwarthoed Volendam

Al bijna een eeuw is fotograaf Zwarthoed een begrip in Volendam. Een van de eerste fotografen die nog steeds bestaat. Heeft u ons foto archief al eens bekeken? Deze foto's laten naast de markante portretten ook het dagelijks leven van Volendam zien. Letterlijk een kijkje terug in de tijd.

De fotografen van Zwarthoed staan er bekend om vriendelijk en professioneel te zijn. Wij letten er op dat u mooi aangekleed bent in een Volendams kostuum en maken een foto waar iedereen goed op staat. Dus ook bij een grote groep heeft iedereen de ogen open bijvoorbeeld. Wij hebben passie voor fotografie, Volendam, klederdracht en ...gezelligheid! Dat dit goed samen kan, bewijzen onze enthousiaste fotografen sinds 1920!

Wij ontvangen u graag in onze mooie fotostudio, waar u terug gaat in de tijd. Graag tot ziens in klederdracht!

Bekijk hier onze prijslijst.

 

Onze Volendamse klederdracht is tot in de puntje verzorg en altijd schoon en fris

 

Heeft u nog vragen of wilt u reserveren?