Foto Volendam
Ontmoet de fotografen van Zwarthoed

Wij zijn trots op ons werk! Wij werken met plezier aan een goed eindresultaat, namelijk een perfecte foto. Wij beseffen dat deze foto vaak een herinnering is aan een leuke dag. Met familie of vrienden, misschien een bijzonder moment of een bedrijfsuitje met collega's. De foto's die wij maken blijven vaak heel lang in de familie. Daarom doen wij ons werk heel zorgvuldig. 

Een goede foto
Volendam op de achtergrond

Onze Volendamse klederdracht is echt en altijd schoongewassen! Ook de accessoires die wij gebruiken zijn authentiek Volendams. Uiteraard heeft een goede foto Volendam als achtergrond. Wij hebben 3 herkenbaar Volendamse taferelen als achtergrond voor onze foto's. Namelijk:

  • een antieke haard en schouw
  • uitzicht op de Volendamse haven, met vissersboten en steiger
  • een traditionele gevel van een Volendams huisje

Foto Volendam Zwarthoed...

Dat alles tot in de puntjes verzorgd is, betekent niet dat er niet bij ons gelachen wordt! De mensen die bij ons over de vloer komen, hebben meestal heel veel lol met elkaar. Dat gebeurt al bij het uitzoeken van de kleding en de accessoires. En zo hoort het ook. De beleving van het geheel vinden wij ook belangrijk.

Wij werken snel maar zijn wel altijd vriendelijk en relaxed. Zodat u en uw groep kunnen genieten van het moment. Graag tot ziens in onze fotostudio! 

Bekijk hier onze prijslijst.