Een foto in Volendamse klederdracht: een leuke herinnering!

Een foto in Volendamse klederdracht: een leuke herinnering!

Foto maken Volendam 

Fotograaf Zwarthoed sinds 1920!

Fotograaf Zwarthoed is een Volendamse fotograaf die sinds 1920 actief is. Uiteraard zeer bekend bij de Volendammers zelf die allemaal wel een foto thuis hebben van Zwarthoed. In Volendam is het traditie om met het gezin, familie of vriendengroep op de foto te gaan in klederdracht. Een traditie die de vele bezoekers van Volendam overgenomen hebben. In onze fotostudio hebben wij allerlei gezelschappen en groepen ontvangen.  Wij zien ook veel bedrijven die een bedrijfsuitje hebben en een leuke herinnering willen.

Onze Volendamse klederdracht is origineel en altijd fris en schoongewassen! Lees meer over onze Volendamse klederdracht.

Foto Zwarthoed Volendam: de fotostudio

In onze fotostudio hebben wij originele Volendamse decors. Zodat de foto er traditioneel en origineel uitziet. Omdat wij alleen met ervaren fotografen werken is het eindresultaat geweldig. Haarscherp en niemand heeft zijn ogen dicht! Dit is vooral een uitdaging bij grote groepen. Wij kunnen tot 101 personen op een foto krijgen maar ook dan krijgt u de kwaliteit die wij al bijna 100 jaar leveren.

In onze fotostudio zijn drie decors:

  • Een antieke Volendamse haard en schouw
  • Een uitzicht op de Volendamse haven, met steiger en vissersboten op de achtergrond
  • Een originele Volendamse gevel van een ;houten huisje

Zwarthoed fotografen: enthousiast, vriendelijk en professioneel

Onze fotografen zijn opgeleid en bedreven in hun werk als studiofotograaf. Dus geen winkelpersoneel die toeristische souvenirs verkopen en even naar achter gaan om een foto te maken. Het enige wat wij doen is gezelschappen en groepen fotograferen in Volendamse klederdracht. Dat ziet u aan het eindresultaat. Wij hebben geen coupons en kortingsacties nodig. De mensen komen bij ons omdat ze een mooie herinnering willen aan een bijzondere dag of moment.

Wij doen ons werk snel en professioneel. Dat betekent niet dat er bij ons niet gelachen wordt. De mensen die wij over de vloer krijgen hebben vaak heel veel lol en plezier. Dat begint al bij het verkleden. Erg grappig om je naasten of bekenden in klederdracht te zien. De hele beleving van een foto laten maken bij Zwarthoed is gezellig en leuk!

Bekijk hier hoe het werkt in onze fotostudio.

'Wilt u een foto laten maken in Volendamse klederdracht? Kom dan naar de beste, oudste en gezelligste van Volendam! 
We zien u graag terug in onze fotostudio!'

-Fotografen van Zwarthoed-

Bekijk hier onze prijslijst